juni 24, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Keuken Lelystad

Ben u opzoek naar een keuken in Lelystad? I-KOOK is precies de verkoper van keukens die u zoekt. Al sinds 2001 zijn zij bezig met het idee om een zeer klantvriendelijke keukenwinkel te worden. In middels zijn er al 20 winkels met succes geopend. Ze zijn zeer eerlijk en maken geen onnodige dingen op, en altijd tegen de beste prijs. Ook wordt alles zeer snel geleverd door uw persoonlijke keukencoach. Een echte aanrader

Keuken kopen in Lelystad

Mijn keuken is al een tijdje toe aan vernieuwing, ik dacht ik doe eens gek en ging een hele nieuwe keuken halen. Na even zoeken kwam ik een keukenwinkel in Lelystad tegen genaamd I-KOOK. Ik werd hier erg goed behandeld. Veel beter dan bij andere winkels, er was namelijk een persoonlijke keukencoach die me vanaf de start hielp met het zoeken van een keuken. Hij heeft me oprecht geholpen en niet gedacht aan alleen maar geld verdienen. Hij bleef het hele proces in contact met me en ik kon op hem terecht als ik vragen had.

Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten die I-KOOK u te bieden heeft? Neem dan contact op via de website of neem even een kijkje.