juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

horren kopen

Horren kopen

Er zijn raamhorren en deurhorren. Beiden hebben als functie om hinderlijke insecten buiten te houden, maar het licht wel binnen te laten. Zo kan je met mooi, zonnig weer, de deuren en ramen met een gerust hart open zetten en genieten van frisse lucht.

Raamhorren

Omdat er verschillende soorten ramen zijn, zijn er ook verschillende horren. Er zijn dakramen, schuiframen, draaikiepramen, draairamen en uitzetramen. De verschillen zit vooral in de manier waarom de ramen geopend worden. 

horren kopen

Deurhorren

Ook deuren heb je in verschillende typen: openslaande deuren, dubbele deuren, draaideuren en schuifpuien. Hier zit het verschil zich in de manier waarop de deur(en) geopend wordt/worden. 

Eerst meten, dan een keuze maken

Voordat je besluit een hor aan te schaffen dien je dus na te gaan wat voor soort raam of deur het betreft en welke maten er van toepassing zijn. Hier vind je een handige link met meetinstructies.

Horren koop je bij Vliegengordijnencenter

Vliegengordijnencenter is een echte specialist met veel kennis en ervaring. Alle horen zijn van uitstekende kwaliteit en worden op maat aangeleverd. Door het duurzame materiaal zijn de horren sterk genoeg om het Nederlandse klimaat te kunnen trotseren. Daarnaast zijn hun horren gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Het onderhoud is ook niet ingewikkeld. Vliegengordijnencenter is veruit de voordeligste in hun marktsegment.

horren kopen

Voor vragen en advies

Vliegengordijnencenter heeft vriendelijke en deskundige medewerkers die al je vragen kunnen beantwoorden en je ook graag adviseren. Bel de klantenservice (085-0471625), stuur een e-mail (klantenservice@vliegengordijnencenter.nl) of vul hier het contactformulier in.