juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Goed geholpen door coach Breda

Nooit geweten dat ik dankzij een training van coach Breda zoveel kon veranderen. Ik ben altijd een zeer rustig persoon die zich niet goed durft te uiten in de nabijheid van andere mensen. Zo ben ik altijd rustig op mijn werk en als mij iets niet bevalt dan bewaar ik het totdat ik thuis ben en reageer dit dan op mijn familie af. Onze baas had in de gaten dat het onderling op de afdeling niet zo goed ging en heeft daarom het coachingsbureau 2Bloom in handen genomen.  coach Breda

Spiegelen met paarden

Spiegelen met paarden is een van de mogelijkheden wat het coachingsbureau kan geven. Dit is de perfecte manier om zonder veroordeling geconfronteerd te worden met je zwakke en sterke punten. . Hier worden echte paarden voor ingezet, een paard spiegelt namelijk precies jouw gedrag: hij zal je volgen als je leiding geeft. Hij zal je terechtwijzen als je hem overdondert. En hij zal onzeker worden als jij niet weet wat je wilt. Nadat ik deze dag heb meegemaakt kan ik zeggen dat ik veel beter in mijn vel zit. Ik laat niet zo snel meer over mij heen lopen, ik twijfel niet meer aan mijn besluiten en wat het belangrijkste is, ik durf nu te zeggen wat mij dwars zit.