juni 16, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

heftruckcertificaat behalen

Eenvoudig je heftruckcertificaat behalen binnen twee dagen?

Moet jij een heftruckcertificaat behalen? Dan moet je zeker dit advies opvolgen. Zo werkt mijn broer al jaren in hetzelfde magazijn. Om dit te mogen moest hij dan ook verschillende cursussen volgen. Deze heeft hij dan ook allemaal gedaan via PTC Opleidingen. Zij staan dan ook behoorlijk hoog aangeschreven vandaar dat zij ook zo’n hoog slagingspercentage hebben.

Wettelijk verplicht

Het behalen van zo’n certificaat is dan ook verplicht voor mensen die een heftruck willen besturen. Hier komen namelijk meerdere veiligheidsaspecten bij kijken en de bestuurder dient deze allemaal te beheersen.

heftruckcertificaat behalen

Het maakt dan ook of je een gewoon rijbewijs hebt. bij het besturen van een heftruck komen andere dingen bij kijken. Wanneer men werkzaam is in een magazijn moet dit natuurlijk wel op een veilige wijze gebeuren. Volgens de website ptcopleidingen.nl zijn er jaarlijks dan ook zo’n 1.700 ongevallen. Vandaar dat er rijscholen zoals PCT zijn die bestuurders hierin begeleiden en trainen.

Uitgebreide mogelijkheden

Je hebt bij deze rijschool dan ook meerdere mogelijkheden als het aankomt op het volgen van cursussen. Wanneer jij niet precies weet welke het best voor jou geschikt is, geven zij jou hier advies in. Voor meer informatie verwijs ik je dan ook graag door naar hun website, hier kun je dan ook direct een offerte aanvragen.