juni 24, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Een ISO 14001 certificering behalen

Een ISO 14001 certificering behalen lijkt lastig maar in de realiteit is het verplicht. Met het behalen van deze certificaat toon je als het ware aan de rest van de mensen dat je netjes te werk gaat met het milieu. Je zit er immers niet op te wachten dat het milieu achteruit gaat dankzij jouw bedrijf toch? De 14001 certificering zorgt er als het ware voor dat je goedkeuring krijgt met het werk wat je uitvoert. Dit kan natuurlijk meerdere bedrijven zijn welke deze certificering heeft. Ik weet in ieder geval zeker dat ons bedrijf ook deze certificering nodig heeft.

logo-1

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen hoopte ik het snel te vinden. Onze gemeente waarin wij gevestigd zijn wilt graag zien dat wij deze certificaat op zak hebben om door te mogen gaan. Dankzij het zoeken op het internet ben ik dan ook terecht gekomen op de website van arbodeadvisering.nl. Bij hun is het mogelijk om deze certificaat te behalen. Ik hoef me dan ook geen zorgen meer te maken en heb direct contact gezocht met hun!