juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Hypnotherapeut Breda

Een hypnotherapeut Breda inschakelen

Een therapie is een behandelwijzen van een lichamelijke of geestelijke ziekte. Het doel van een therapie om een ziekte te genezen of om de symptomen te verminderen. Ook kan een therapie preventief worden uitgevoerd om te voorkomen dat iemand ziek wordt. Er zijn enorm veel verschillende soorten therapieën die erg nuttig kunnen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die het erg fijn vinden om geholpen te worden door een hypnotherapeut Breda.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde klachten te behandelen. Het gaat dan over psychische en lichamelijke klachten. Door je in een lichte trance te brengen, kan de hypnotherapeut je onderbewustzijn aanspreken en hiermee jouw gevoelens en klachten beter leren kennen. Tijdens een sessie wordt je in een lichte trance gebracht waarin je de volledige controle behoudt. Kevin Boeren is een voorbeeld van een therapeut en hij is werkzaam in Breda. 

Zelfhypnose

Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance. Het wordt uitgevoerd door hypnotiseurs die een speciale procedure volgen om je onbewustzijn in een trance achtige toestand te brengen. Zelfhypnose is een staat van trance waarin je jouw onderbewustzijn kan ontwikkelen en sturen met het geven van positieve suggesties. Zelfhypnose is een methode waarmee je jouw leven kunt veranderen door negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten en gevoelens.