juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Een goede bruidsfotograaf in Hoorn

Voor een bruidsfotograaf Hoorn ben je bij Remco Does aan het juiste adres. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het maken van mooie reportages van een trouwerij. Elke keer weet hij weer een moment bijzonder mooi op de gevoelige plaat vast te leggen en dat maakt het juist zo mooi. Een maand geleden zijn wij getrouwd en nog steeds genieten wij elke keer weer van deze bijzondere dag. Het lijkt ook net zodra wij ons album open maken , dat wij deze dag weer beleven. Zo mooi en echt is dit vastgelegd op de gevoelige plaat.  

Een bijzonder moment

Onze dag begon met een stralend zonnetje en maar goed ook, want het was de bedoeling om de reportage op het strand te maken na de plechtigheid. Samen met de bruidsfotograaf in Hoorn hebben wij een geschikte locatie gezocht en gevonden. Voordeel was dat Remco Does hier al meerdere mooie plaatjes met andere stellen had gemaakt. Dus een geschikte locatie was zo gevonden.

Inmiddels hebben wij al een fraaie verzameling van momentopnames van onze trouwerij ontvangen en zijn daar zeer blij mee. Remco Does heeft er veel tijd ingestoken en dat is ook te zien aan het resultaat.