juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Dankzij deze bijzonder lamp is mijn eet-plekje tweemaal zoveel waard

Opzoek naar een bijzonder lamp? Ik heb in mijn huis gekozen voor een open keuken met tussen de woonkamer en de keuken een eet-eiland. Tot voor kort hingen hier nog steeds 2 peertjes aan een draad. Ik was er nog niet toe gekomen om daar lampen te hangen. Ik had het wel voor industriële lampen, maar wou toch eerder een verfijnde bijzonder lamp. Een paar weken geleden hoorde ik van Junaliving, en ging een kijkje nemen op hun website. Ik zag een hele reeks stoere, maar tegelijk fijne en elegante lampen. Dit was wat ik zocht! De keuze was groot, dus heb ik er toch nog een aantal dagen over lopen denken.

download (2)

Wat past bij een witte keuken met vrij veel hout?

Een rustieke lamp of een puur strakke lamp zou niet passen bij mijn keuken. De ‘Wangi Goud koker-hanglamp’ was voor mij een combinatie van de twee. Van vorm lijkt deze op een industriële lamp, maar ze is helemaal niet zo strak en koel. Het licht schijnt niet enkel strak naar beneden, maar geeft ook extra sfeer. Ik heb er meteen 2 gekocht en ben super blij met deze lampen!