juni 16, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Daklekkage laten repareren bij ons in Haarlem

Wil jij een klus als daklekkage repareren in Haarlem of omgeving hiervan uitbesteden? Dan heb ik hiervoor een goed adres. Wanneer je eens kijkt op de website van, dedakcentrale.nl dan zal je al snel zien wat ik bedoel. Hier kun je namelijk een uitstekende kwaliteit in diensten verwachten voor een aantrekkelijke prijs. 

Helaas hebben wij te kampen gehad met wateroverlast in onze serre. Het was niet duidelijk waar dit precies vandaan kwam. Toen ik er aan de buitenkant voorstond op de ladder kon ik ook niets zien. Dus werd het tijd om een specialist in te schakelen. Hiervoor ben ik het internet gaan raadplegen en al snel kwam ik op dit adres.

daklekkage repareren Haarlem

Snel was het probleem opgelost

Diezelfde dag kon er zelfs iemand langskomen om de daklekkage te repareren bij ons in Haarlem. Dit was erg fijn omdat ik er niet aan moest denken dat dit zou verergeren en hierdoor schade ontstaat aan de muren binnen in de serre. Enfin, de man die bij ons aankwam van dit bedrijf wist het probleem al in een minuut op te sporen. Binnen een uur was het probleem ook weer opgelost. Gelukkig waren wij er op tijd bij en is alles nu bestand tegen elk weertype.