juni 24, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Blockchain technologie Reddcoin

Reddcoin is een cryptocurrency dat zich met behulp van blockchain technologie richt op het doen van betalingen op sociale media. Betalingen worden direct verwerkt en er is geen sprake van enige transactiekosten.

Door het doen van transacties zo simpel mogelijk te maken probeert Reddcoin zich te integreren op sociale media als Facebook, Youtube, Instagram, Twitter en andere kanalen.

Het logo heeft iets weg van het Google Chrome logo. Om te zorgen dat het netwerk goed blijft werken wordt gebruik gemaakt van PoSV. PoSV staat voor Proof of Stake Velocity. Dit houdt in dat zowel eigenaarschap als gebruik wordt beloond.

Toch zou ik persoonlijk altijd voor Bitvavo kiezen. Het platform is beveiligd met een modern beveiligingssysteem: twee-factor authenticatie, SMS bevestigingen, e-mailbevestigingen en apparaatbeheer. De tegoeden van Bitvavo-gebruikers worden verder ondergebracht bij een onafhankelijke stichting genaamd Stichting Bitvavo Payments.

Het merendeel van de digitale valuta wordt bewaard op zogenaamde “cold wallets”. Dit zijn wallets die offline worden beheerd op apparaten die zijn afgesloten van het internet, waardoor ze niet gehackt kunnen worden.

Bij Bitvavo is het al helemaal feest en is er geen minimumbedrag voor het kopen van je bitcoins. Bitvavo heeft als doel om bitcoins en andere cryptocurrency voor iedereen beschikbaar te maken.

Je kunt er ook Litecoin, Ethereum, Ripple, Monero en Dash kopen en Bitvavo maakt automatisch wallets voor je cryptocoins aan. Om de veiligheid van je coins te vergroten, wordt het grootste deel van de coins die je koopt, bewaard in offline wallets. Ook is er een tweefactor-authenticatie proces. Een Reddcoin wallet aanmaken kan hier!