juni 25, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Beheerd beleggen: Hoe doe jij dat?

Beheerd beleggen hoe doe jij dat? Dat was een vraag dat steeds bij mij op kwam. Onlangs had ik een groot bedrag ontvangen via een erfenis. Dit bedrag wilde ik heel graag investeren. Door het vermogen te gaan beleggen. Omdat ik daar totaal geen kennis van had heb ik daar een onafhankelijk financieel adviseur voor ingeschakeld. Een adviseur met een expertise in beleggingen. Doordat de adviseur onafhankelijk is, heeft hij geen enkel belang bij een bepaalde partij. Dit is erg fijn want zo wordt er goed gekeken naar wat jij graag wilt en wat het beste bij jou past.

Beheerd beleggen

De dienstverlening

Het bedrijf wat ik heb ingeschakeld voor het beheerd beleggen van mijn geldbedrag is: VAC Bekwaam. Dit bedrijf uit Zoetermeer heeft mijn geld goed belegd. De aanpak van de dienstverlening bestaat uit vijf onderdelen. Deze geven beleggers hulp en ondersteuning  voor een totaaloplossing. De vijf onderdelen zijn:

 

  • Analyse
  • Gesprek
  • Vergelijking
  • Evaluatie
  • Overzicht

Deze onderdelen kunnen zowel in heel totaalpakket genomen worden, maar zijn ook los van elkaar te krijgen. Soms is het niet altijd nodig om alle onderdelen te gebruiken. wil jij graag meer weten over de diensten van deze onderneming? Neem dan telefonisch contact met dit bedrijf of kijk eens op de website.