juni 13, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Bedrijven maken steeds vaker gebruik van palletisering

Wie van jullie weet wat palletisering is? Voor de mensen die hier nog onbekend mee zijn, zal ik dit verder uitleggen. Dit begrip kom je dan ook vaak tegen in de logistiek en magazijnen. Het heeft namelijk te maken met het stapelen van goederen op een pallet. Dit moet natuurlijk op een veilige en goede manier gebeuren. Omdat de goederen soms behoorlijk zwaar zijn kun je hier dan ook het best een machine voor gebruiken. Hier heb ik dan ook goed adres voor jullie, namelijk de website stretchhooder.com. Wanneer je een machine via deze site aanschaft, werk je niet alleen veiliger maar ook nog eens sneller.

palletisering

Vroeger ging dit anders

Ik kan mij nog goed herinneren toen ik mijn eerste bijbaantje in een magazijn had. Ik moest toen ook veel producten op pallets stapelen. Dit was dan ook zwaar werk omdat wij toen geen machine hadden. vandaag de dag is dit dus veel eenvoudiger. Alles moet tegenwoordig dan ook sneller. Vandaar dat er door veel bedrijven tegenwoordig zo’n machine gebruikt wordt. Verder verlicht dit ook de werkdruk van huidige magazijnmedewerkers. Dit is dan een goede ontwikkeling. Vroeger had ik namelijk zelf behoorlijk last van mijn rug wanneer ik de hele dag moest stapelen.