juni 15, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

Audi e-Tron occasions, een geweldige keuze

Steeds vaker trekken mensen de bewuste kaart van elektrisch rijden. Niet in het minst voor mensen die zonnepanelen op hun woning en / of garage hebben liggen geldt dat de keuze voor één van de elektrische auto’s op de markt al vrij snel kan worden gemaakt. Eén van de meest populaire elektrische voertuigen op de markt is ongetwijfeld de Audi e-Tron. Het betreft hier een geweldige wagen die er niet alleen goed uitziet, maar bovendien ook nog eens over een uitstekende weglegging beschikt. Het aanbod met Audi e-Tron occasions is bovendien inmiddels voldoende uitgebreid om voor ieder wat wils in petto te hebben. 

Wat maakt de Audi e-Tron precies zo populair?

Zowel voor nieuwe exemplaren als voor Audi e-Tron occasions geldt dat ze er in de praktijk bekend om staan ontzettend populair te zijn. Dat hoeft in principe helemaal niemand te verbazen, integendeel. Er kan dan ook vastgesteld worden dat de e-Tron van Audi een aantal zeer interessante voordelen met zich meebrengt. Denk hierbij onder meer aan:

  • Ze laadt met 3 fasen aanzienlijk sneller in vergelijking met andere alternatieven;
  • Een geweldig innovatief interieur gecombineerd met een uitstekend rijcomfort;
  • Een snelle acceleratie die iedereen meer dan tevreden zal stellen;
  • Een zeer mooie uitstraling die de uitstraling met veel concurrenten moeiteloos wint;

Het enige nadeel waar je misschien een beetje rekening mee zal willen houden is het aanzienlijke gewicht waarover ze beschikt ten opzichte van bijvoorbeeld de BMW I3. Vormt dit voor jou niet meteen een groot probleem? Dan is het zeker interessant om je nog even wat verder te gaan verdiepen in het assortiment met Audi e-Tron occasions. 

Groot aanbod met Audi e-Tron occasions om uit te kiezen

Ga je het assortiment met Audi e-Tron occasions op de markt onder de loep nemen? Dan zal het direct opvallen dat er best een keuze uit een vrij omvangrijk aanbod kan worden gemaakt. Dat schrikt veel mensen op een bepaalde manier zelfs een beetje af. Hoe komt het namelijk dat er sprake is van zoveel verschillende occasievoertuigen? Ondanks het feit dat we begrijpen dat veel mensen zich hier de nodige vragen bij stellen is dat eigenlijk helemaal nergens voor nodig. Het is in de praktijk immers zo dat dit vooral een gevolg is van de grote populariteit waar deze voertuigen op kunnen rekenen. 

Een geduchte concurrent voor de Jaguar I-Pace

Bij het onder de loep nemen van het aanbod met Audi e-Tron occasions kan er in de praktijk al snel worden vastgesteld dat ze onder meer de concurrentie aan weten te gaan met de zogenaamde Jaguar I-Pace. Tot op het ogenblik dat de e-Tron van Audi op de markt werd gelanceerd was het vooral de laatst genoemde welke erin wist te slagen om de harten van heel wat autoliefhebbers te veroveren. Op moment van schrijven is daar verandering in gekomen. Een zeer belangrijk aandachtspunt waar mensen die elektrisch willen rijden vaak naar kijken heeft te maken met de laadsnelheid waarvan sprake is. Op dit vlak scoort de Audi e-Tron beduidend beter dan menig aantal van haar concurrenten waaronder zeker ook de Jaguar I-Pace.  

Wil je toch een andere Audi? Bekijk dan eens Audi Occasions.