juli 19, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

trouwkostuum Rotterdam

Mijn trouwkostuum nabij Rotterdam gekocht

Omdat ik ga trouwen moest er natuurlijk een pak komen voor mijzelf. daarom heb ik mijn trouwkostuum nabij Rotterdam gekocht. Het bedrijf heet KostuumOpMaat en is gevestigd in Sliedrecht wat dicht bij Rotterdam ligt. Omdat ik al veel goede verhalen had gehoord over dit bedrijf maakte ik een afspraak met deze onderneming. Op de dag van mijn afspraak, werd ik met binnenkomst meteen vriendelijk geholpen door een medewerker van dit bedrijf. Zo werd eerst mijn maten opgemeten van heel mijn lichaam. Daarna werd er geluisterd naar mijn wensen en wat voor kleur en stof ik wilde voor mijn droom pak.

trouwkostuum Rotterdam

Het eind resultaat van mijn trouwkostuum nabij Rotterdam is prachtig

Nadat ik alles had besproken met de medewerker van KostuumOpMaat, was het afwachten op het eind resultaat. Na een paar weken was mijn pak klaar en kon ik het door passen in de winkel van dit bedrijf. De pak zat als gegoten en er moest maar een paar aanpassingen aan gedaan worden. twee weken voor ik ging trouwen was mijn pak helemaal klaar. Nu was ik benieuwd wat mijn aanstaande ervan zou vinden van mijn trouwkostuum nabij Rotterdam die ik daar gekocht had. zij zal het vast en zeker wel mooi vinden.