juni 24, 2024

Whaa Blog

Whaa Blogs

mary-cohr-gelee

Mary Cohr

Mary Cohr is een huidverzorgingsmerk dat terug gaat naar de natuur om optimale schoonheid te bereiken. Voor haar producten worden de beste planten geselecteerd en daaruit worden alleen de allerbeste actieve stoffen gewonnen. Door deze stoffen in optimale concentraties in haar producten te verwerken, weet Mary Cohr iedere huid te voorzien van de beste verzorging die mogelijk is. 

Mary Cohr was het eerste schoonheidssalonmerk dat producten ontwikkelde zonder parabenen, chemische filters en GMO’s. De zo natuurlijk mogelijke producten kregen daarom veel aandacht en werden al snel geliefd door talloze vrouwen van over de hele wereld. Het merk heeft verschillende certificaten ontvangen voor haar hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. 

mary-cohr-creme-hydrosmose

Je kan nu genieten van de hoogwaardige Mary Cohr producten, gewoon bij je thuis door ze bij Beautyfashionshop te bestellen. We bieden verschillende productlijnen aan zodat er voor ieder huidtype een perfecte Mary Cohr routine is. Voor de gevoelige huid is er de Mary Cohr Douceur productlijn. De producten uit deze lijn gaan roodheid en huidirritatie tegen door de huid te kalmeren en te verzorgen. Je huid wordt rustiger en sterker. De collectie bestaat uit vier producten: een serum, een crème, een masker en een crème die je direct op je geïrriteerde huid kan smeren. De producten beschermen je huid tegen irriterende invloeden van buitenaf en geven de gevoelige huid de verzorging die het nodig heeft. 

De vochtarme huid kan verzorgd worden met de Mary Cohr Hydrosmose. De producten uit deze collectie weten het vocht naar de diepere huidlagen te brengen. Hierdoor wordt de vochtbalans van de huid weer volledig hersteld. Ook zorgen de producten ervoor dat de opperhuid weer in staat is om vocht vast te houden. Fijne lijntjes worden opgevuld en rimpels worden voorkomen. Het speciale complex dat water naar de cellen transporteert, is een continu proces om de vochtbalans op peil te houden en is uniek in haar soort. 

De Mary Cohr Nutri productlijn maakt van de zeer droge huid weer een gezonde huid. Een trekkerig gevoel, schilfertjes en droogtelijntjes zijn verleden tijd met de producten uit deze voedende collectie. Een droge huid heeft een gebrek aan vocht en voedingsstoffen. Daarom biedt deze productlijn, dankzij het beste van de natuur, de juiste hoeveelheid vocht en voeding die de extreem droge huid nodig heeft. Je huid wordt weer zacht, soepel en egaal. 

Mary Cohr

Ontdek zelf wat de natuur te bieden heeft en shop Mary Cohr nu bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.